Travian Tactics Forum

Discuss features and report bugs
It is currently Fri Jun 23, 2017 8:38 pm
View unanswered posts | View active topics


All times are UTC



Welcome
Welcome to traviantactics

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: PROBLEM
PostPosted: Sat Oct 29, 2016 11:27 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 29, 2016 11:24 pm
Posts: 1
Hello guys.
im playing in ts1.travian.com.tr and ts4.travian.com.tr . bot isn't work in Ts1. problem is 'getting data' Im login and i press get data. and im waiting very long time.. and doesn't work. but im trying in TS4 it is working.. anywhone is help mee?


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred